Ikväll somnar jag passionerad. Slogs av tanken – som jag höll kvar ett tag, tanken över alla de saker som finns runt omkring mig som är väldigt nära min passion. Passionen för min familj, passionen över mina vänner, passionen för humor, passionen över konstaterande. Passionen för fokus. Passionen över mitt arbete, passionen över utmaningar och driv. Passionen av lite galet. Passionen för yoga, passionen av rörelse. Passionen för styrka. Passionen över struktur, passionen över lite kaos. Passionen för omtanke. Passionen över passion.

Jag kommer sova gott🙏🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s