Oj. Vilken dag. Den korta versionen… Först arbete på himmelriket på plan 5. Sen ut till mitt barnbarn då sonen är på utbildning och den höggravida mamman har foglossning… Stekte pannkakor på fem ägg och trodde en stund att smeten aldrig skulle ta slut. Rasta hund och leka leken ”Farmor agerar Bilgarage”… In på Hemköp på min hemmaplan 20:56, köpte tre paket smör… Hem och börja baka kladdkakor. Två timmar senare: Halvlek. Tre gjorda av sex. År är ju nivåer, snart levlar jag upp! Emma 4.6 👊🏼 Imorgon, ja då bakas igen.

Min dag var i klar kaliber. hm. Dagen skulle nog göra sig bra i bokformat ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s