Efter en helg, där jag släppte sargen för tête-á-tête på Södermalm,

…och även Vasastan

Livets kontraster, livets tvära kast. Det minsta jag kan göra, det gör jag. Tio gånger upp.

Begav mig söndagkväll mot Julle-land. En söndagkväll jag önskade aldrig skulle ta slut. Många känslor, många ord. En vänskap, där man i 25 år har pratat om allt – den vänskapen har ett lugn, ett värde, en styrka man inte kan förklara. Har den senaste tiden känt en oro för min underbara väninna som i december plötsligt miste sin livskamrat. Då tar man hjälp av sitt nätverk och jag fick snabbt vetskap om en kurator som borde besökas. Insåg snabbt att min väninna aldrig skulle orka ringa upp. Med viss ångest över att köra över min väninna tog jag saken i egna händer och ringde i förra veckan upp kuratorn. Försökte hitta ord på situationen. Hur mycket i detta trauma som verkligen saknat hantering, där mycket varit bristfälligt samt, min egen oro. Idag hade vi en bokad tid. Det tog inte många minuter, Vilken klippa! Så oerhört tacksam över idag, även om dagen var väldigt, väldigt tung.

Döden. Eller snarare livet, livet är verkligen en så liten del av döden. Chock & sorg sen, sen kommer Saknaden.

One the Ones ❤️ Idag körde jag med egen chaufför ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s