”Handla med Emma”… allting började med att jag såg en jacka på Rea och blev såld direkt. När jag väl kommer till kassan så visar det sig att det var ju ”Fel” rea-pris och jack-jäveln var visst dubbelt så dyr… men dock på ”Rea”. ”Det är jag värd”, tänkte jag och gick nöjd ut från butiken.

Dag 2: En knapp-jävel lossnar… Går tillbaka till butiken, måste tydligen ha kvitto. Går istället till Åhléns och köper en trådrulle och kör en hobbykväll hemma och syr dit knappen. Först lite snett, göra om och syr rätt👌🏼 Packar ner hela mitt hem i 42 flyttkartonger och vad händer sen? Hela jack-jäveln spräcks i ena ärmen. Kvittot nerpackad i någon av flyttkartongerna. Jag får gå till Åhléns igen och köper trådrulle nummer 2 och fyra stycken nålar och syr ihop jack-jäveln på kontoret… (Jag borde kanske anmäla mig till en sykurs)… Idag spack jack-jäveln igen. Idag (!) fick jag dock lämna in jack-jäveln utan kvitto till deras skräddare, …flytten blev ju uppskjuten så kvitto-helvetet ligger fortfarande i någon av flyttkartongerna.

Klev tidigare idag ut ur butiken i ny, alldeles för tunn Vår 😳 jacka. Ordinarie pris, ingen Rea. Med referens till rådande skit väder har jag nu även varit och handlat en fin halsduk och handskar… Resultatet av den fantastiska jackan ”på rea”, blev det extra lilla utlägget: 1 900 kr.

”Handla med Emma”

Inboxa mig om ni vill anmäla er till min utbildning ”Hej konsument”.

Hejbaberiba✌🏼

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s