Jag borde kanske bli något mer aktiv. Eller inte alls. Snurrade idag in på Tinder… 1 005 Likes. OJ, tänkte jag.

Lite senare: 1 005 swip åt Vänster, …inklusive mitt ex 😳 Fascinerande.

Jag har nog aldrig sett så många variationer av bilder på slalombackar. Typ 97%, Fascinerande igen. Vi kvinnor går verkligen igång på slalombackar. Det gör vi redan som barn, även om det så är en liten kulle med snö på.

Borde jag bli mindre kräsen? …tror inte det. Ett år sedan helvete-resan till Mallorca närmar sig, då jag verkligen insåg att den enda makt jag har är makten att bestämma hur jag vill leva mitt liv. Jag kommer alltid att välja Att leva. Jag fortsätter utgå från att alla är idioter, tills det att motsatsen bevisats. Hej på er.

Det var nog det enda som idag gick åt Vänster. Fick efter yoga klass finbesök av mina älskade barnbarn och det gjordes ett besök i Barkarby.

När farmor bestämmer👌🏼👌🏼👌🏼

Makalös kärlek köpte sig även idag en 16 tum cykel 😍❤️⭐️🤘🏼👏🏼 …väl framme vid kassan: ”Jag vill inte ge mina pengar till honom”😊😅😍 Lektion: Spara-Köpa✌🏼

Ikväll, då städar jag med Petter, Ken & Kaliffa. Kom Kom Kom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s