Idag höjer jag glaset för en skål. En skål för där jag befinner mig idag och för dit jag ska.

Mallorca, har jag klippt bort från min värld. Denna plats där någon för ett år sedan gjorde mig väldigt, väldigt illa. Där tillit och respekt försvann över en natt. Jag gjorde valet att resa bort med den person som alltid kommer vinna priset av att ha gjort mig illa.

Jag är enormt tacksam över mitt val att åka, annars hade jag aldrig varit där jag är idag – starkare än någonsin.

Skål ❤️ Vive le Liv 🤸🏾‍♀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s