Under ett telefonsamtal hinner man med mycket, idag gick lite av ett Messenger flöde igenom och det skrattades så vi blev svettiga. Sånt är nödvändigt ❤️…

Två muppar på bild… två andra muppar skickas tillbaka… Karma citat… bild på blomma, …bild på annan blomma. Youtube länk på gammalt ligg, …och så en blomma till. Sen kommer en sommarklänning. Sen kommer plötslig en solnedgång från Bolinder och innan dess en rekommendation från Systembolaget… sen kom en länk från en fest… sen kommer inlägg där Cecilia försöker väcka Emma med inlägget ”VAKNA 🎼🎼🎼😊… sen kommer det en bild på ett annat gammalt ligg… sen kommer det jobb bilder: Dekoration i varuhuset… sen, mitt i allt dyker det upp ett brev från Karolinska institutet 😳 JÄTTE VIKTIGT… sen kommer bilder på Cecilias nya festkläder… sen kommer Bobbie Lou och Charlie Plutten i buren… lite beskrivning om gästspel som Influencer… helt plötsligt dyker det upp en bild på en fjärrkontroll och Emma försöker, på distans hjälpa till att få igång tv:n… sen hamnade Emma i Köpa-loungemöbel-psykos och skickade MASSA bilder… sen kommer dokumentation: Hur mycket hår tappar man efter en dusch? Cecilia vägrar skicka bild tillbaka och skickar istället ståtlig bild på Nya torget… sen kommer en länk med låten Friends med Carters… sen som toppen på moset ett collage av Emmas ex… så mycket sjuka grejer i detta flöde att det borde bli till film… cyklar, familjebilder, och humor, humor, humor, humor massa humor, blandat med sorg i hjärteroten – Mitt i livet ❤️ Älskade vän ❤️❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s