Fick för några veckor sedan ett brev från Försäkringskassan. Vad spännande tänkte jag. Igår slog jag ett slag för den Allmänna konkursen och betalade in runt 4 000 i för mycket utbetalt bostadsbidrag under 2012 😳 TJUGOHUNDRATOLV ?!!! Det tog alltså SJU år för brevet att komma fram. Undra om Försäkringskassan har någon preskriptionstid? Den frågan glömde jag ställa, man hinner ju glömma bort rätt mycket i en telefonkö. Först ville dom att jag även skulle betala 1 700 kr i ränta, för något jag inte hade fått kännedom om? Piss off Byråkrati! Misstänker det är skralt i Bidragskassan, så varsågod🖕🏼

Jag som trodde det kanske var någon bidragsblankett för nybliven 2-barns farmor, det hade ju varit enormt mycket trevligare.

Källa citat: ”Den allmänna konkursen” jag den meningen kom från kvinnan jag pratade med på Försäkringskassan. Då, är det illa… Heja Sverige nu kör vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s