Fredag. Sista fredagen på min semester. Min plan för idag var nog egentligen att göra så lite som möjligt, så blev det inte riktigt.

Tog mig till Bolinder och dammade av en cappuccino och kände mig som en kung.

Upp på cykeln, mot Spåvagnshallarna. Lyckades hamna i ett lokalt ösregn. Gick igår för en yogainstruktör jag inte träffat tidigare, Monika Lejman. Med hennes flöde blev mitt fokus totalt. Idag vikarierade hon på klassen 11:15, oj Oj tänkte jag och kröp sen ut ur värmesalen 12:15.

Cykel, väskor, dyngsur yogamatta, påsar och hissar ”Ur funktion”. Sen min tid som BagLady med stambyte i 85 dygn så har jag lite svårt för att konka på saker och att bära omkring på min cykel hör inte direkt till någon favoritsysselsättning. Blev förnuftig vid Tvärbanan vid Sundbyberg: Jag vägrar ta mig till Leika i Bromma och konkade ner cykeln igen och åkte mot orten och fortsatte mitt kaffe-tema

Någon har på kylskåpsdörren räknat ner väldigt länge och nu är det nära, imorgon vankas 4 års kalas ❤️ Fyra år av magi. Fyra år som farmor.

Nu ska den här farmorn ta en tupplur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s