Gårdag i maximal boost och kaliber ❤️ Morsa på väg in till stan i sina bruna skor, mötte upp min dotter och väninnor. Sen gick nio timmar väldigt fort… City, Fittja, Solna, Sundbyberg… F*ck SL, en Uber på det och in med fyra brudar… Sundbyberg igen och jag lyckas kliva av tvärbanan en station för tidigt. Briljant.

Kvällen avslutades, med lagom trötta fötter på Kappa. Annorlunda på Odenplan runt midnatt… ”Vill ni ha skjuts”, var vad jag hörde. Hade onekligen hörselsvårigheter och vi blev tagna för två (?) harsch-tomtar 😳 Nej tack, sa vi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s