Måndags mood… Hör Gud bön?

Vanligtvis… efter en värmeyoga klass, så brukar man ju se helt förstörd ut. Man kryper ut ur salen som en blöt fläck och tycker ALLA på vägen mot omklädningsrummet ser löjligt snygga ut när dom tränar… så blev det inte riktigt idag. Men! Äntligen fick jag pussa på min väninna Maria. Jag klagade inte😍👍🏼 Fail.

Plötsligt händer det! ”Fan & hans moster”, JAG (!) gör mig lite till och lägger upp en matbild😳 …Simsalabim och vi har bulgur i 14 dagar👍🏼

21:58 Kvällsmat i orten👌🏼

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s