100 år hade hon fyllt igår. Min mormor, hon som regisserade en hel släkt. En hel stad. Hon som lärde mig att 9 ägg i en sockerkaka nog är lite för många… ❤ En människa i världsklass, alla grenar. En av de bästa.

Hon som alltid ville att alla skulle samlas och som var ledsen över den av oss som fick förhinder och inte kunde vara med. Hennes hjärta var av största slag.

I honor ❤ Du fattas oss.

Idag är en ny dag, där ett av samtalsämnena var ”Om det är ok för andra, innebär det att det även är ok för mig”? och vi konstaterade ännu en gång

– Tack alla ni nippertippor som lär oss hur vi aldrig någonsin har, eller kommer att uppföra oss🤮🤮🤮

Se mig flyga, se mig dyka, se mig glida runt. Rakt igenom, upp och ner, genom tid och rum. Finns inga hinder nu. Slutet av dagen, jag skiter i vem som vinner nu, jag har inte någon tid för sånt. Jag ska flytta härifrån. Jag säger som man bäddar får man ligga och jag kommer aldrig bli som dom.

Dignity på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s