Viken helg! Finbesök i staden av min mamma och ena moster. Fredagshäng med barnbarnen fem timmars förberedelse vid spisen. Kraschad mobil och blöjbyten. När storebror byter bil, ja då är lillasyster inte sämre än att hon åker och köper sig en egen bil. Bjöd sen in till Tant-fest utan filter med god mat och dryck. Tanter på tur levlade upp, där kvällen startade med glömd glögg på pendeln – som senare ersattes med cider mellan knäna och dansgolvet entrades.

Annan dag. Samma golv. Vi gillar golv.

I miss my beard ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s