Han är hemma ❤️ Med fjärilar i magen åkte jag tidigt igår morse ut till Arlanda. Någon landade efter att ha besökt sina barn tre veckor i LAS Vegas. Lite dubbla känslor i mitt mamma hjärta, längtan efter ens barn är ibland påtaglig och är omöjligt att sätta ord på. Önskar jag kunde backa tiden lite, så dom hade fått några dagar till med varandra. Rörd blev jag i många kategorier. I helgen har vi låst in oss, njuter och tar i fatt 🙏🏻 One the ones.

Desire & creativity

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s