Med mina 20 år som instruktör har jag träffat på många underbara människor som, i olika former brinner för att inspirera till välmående. Vissa av dem jag träffat på har en karisma att när de kliver in i en sal fylls den direkt med energi och lycka. Det finns gånger då jag verkligen kan sakna min roll som instruktör, men nu lever jag lyx-liv med endast min egen träning. Dock kommer all musik jag lyssnar på för alltid att vara saboterad i mitt huvud med BPM, jämna åttor och otakt. Det får jag ta.

En väldigt duktig instruktör lämnade tidigare i år Stockholm för Småland. Tidigare idag var han saknad.

Dokumentation Saknad Smålänning

Klapp till dig Tonny G. Grattis Småland!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s