Bland all reklam i flödet på instagram dök det för åtta veckor sedan upp något som jag verkligen ville ha. Kände mig skeptisk, men gjorde en beställning och sen hände det: Ingenting. Plötsligt en dag får jag ett sms:

”Paket påväg. Leverans beräknas ske på morgonen inom två dagar”

Spännande!

Två vardagar går. Ytterligare dagar går. Ingen leverans. Än mer dagar går. Får sen ett nytt meddelande:

”Tala gärna om för oss om du är nöjd med din vara” …eeeeh???

Lyckas få fram ett telefonnummer, som var rätt omöjligt att hitta och ringer. Då har dom ju lyckats skicka mig helt fel kollinummer. Efter mycket ord, och många om, och en hel del men, där min beställning till sist lyckades att spåras, samt diverse dividerande om hur ett platt paket på några hundra gram får plats i en brevlåda, eller inte [SUCK] så kände jag att nu måste jag tänka smart och jag ändrade leveransadress till min arbetsplats. Pustade ut och la på.

Idag fick farmor leverans ⭐️👍🏼⭐️ Finally på den så att säga✌🏼

Bättre enormt försenat, än ”Var-i-helvete-är-min-kjol-jävel-se-till-att-skicka-korrekt-kollinummer-förbannat-försenat.

Heja Postnord🖕🏼

Idag var jag trendsättare: Byxa och kjol på det. Det är det hetaste! Perfekt👍🏼

Fakkin fin måndag-jävel 🎉🎉🎉

Så pass, att den känns som en färgklick även i svartvitt👍🏼

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s