It’s FRIDAY bitches, stay classy👊🏼Today I stay in Hejbaberibba-shut-up-style🖕🏼

Just och här och nu… Jag ser SÅ fram emot när jag senare ikväll sätter nyckeln i dörren till radhuset. Kommer inte ta av mig skorna utan gå direkt till kylen, ta ut en cava. Sen satan ska jag skåla! Dag 10 som jag inte alls är kurant, lyckades gå och bli sjuk där nog väldigt många hade sjukskrivit sig. Inte jag. Som om det inte vore nog, så har jag efter 17 åkt och flyttstädat 3 timmar, sju dagar i rad och känner mig inte helt nöjd förens det liknar nyproduktion, sån är jag. Stänger november med 145% över budget och då ÄR jag budgeterad. Kära kollegor, i december blir jag farlig👊🏼Min FC sa ”Emma. Du måste växla upp”, undra vad han menade med det? Det borde allt finnas fler av Mig. Skål för mig! Hejbaberibba, imorgon lämnas Bolinder ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s