TBT Två veckor: Fick influensan. Hur mycket jag försökte intala mig själv att det bara var lite snuva, fick jag inse mig besegrad. Smittade givetvis ner Henrik… Dålig tajmning? Enormt… ENORMT dålig tajmning. Packa. Köra saker. IKEA. Flyttlass. Flyttstäda. Kasta. Kasta. Kasta. Och kasta. IKEA. Möblera. Sova? Organisera och så arbeta på det. Tjenare.

Ikväll, 14 dagar senare kände jag av friskhetstecken. Vi är friska! Ho-ho

Sjuk och eländig fick jag hoppa den årliga ceremonin 😦

Årets jurist 👏🏼👏🏼🎩

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s