Dag 5 utan höger hand. Många har tankarna varit under de fem senaste dagarna, vissa enkla att sätta ord på andra lite svårare. Enormt tacksam är jag över att jag inte skadade båda händerna. Handkirurgerna jag mötte på SÖS, vilka hjältar! Innan jag fick lämna sjukhuset i tisdags bokades en första tid för starten av min rehabträning för att få tillbaka känseln i långfinger pekfinger och tumme, samt de skadade böjsenorna. Jag fick även ett första möte med en kurator. Vilket team jag kommer att ha runtomkring mig ❤️

Idag kändes det dock lite tung, vilket i och för sig nog är rätt normalt. Så om jag ska vara helt uppriktig så känns det idag rätt så fördjävligt satans skit.

Från yoga 6-7 gånger i veckan är detta nu min sysselsättning💪🏼⭐️👊🏼10 gånger varje vaken timme👍🏼

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s