Väninna ringde tidigare idag och frågade hur jag mådde. Jo, det finns ju ett problem som verkligen existerar: Kläder.

Den enda jag får på mig är linnen och IKEA’s morgonrock. Omkretsen runt gipset är 41 cm. Jag får inte ens på mig Henriks stora munkjackor.

Väninna: Men du kan ju ha en poncho.

Jag: Du, är jag poncho?

Väninna: Nej.

Jag: Håll käften.

Aldrig en poncho. Men en sönderklippt kofta och en benvärmare uppdragen över höger armen, ja det fungerar Prima👍🏼👍🏼👍🏼

Helt ärligt så ser jag ju faktiskt inte alls så förstörd ut som jag känner mig 👍🏼

Frikort på läkarbesök gick extremt snabbt att uppnå. 3 dagar 👍🏼 Det som kan upplevas negativt innehåller ju som oftast även något som är än mer positivt❤️ Ikväll låtsas jag att jag ska vara med i Melodifestivalen.

Märkligt med smärta, hur snabbt man vänjer sig. Lär väl sakna den när den väl försvinner. Märkligt. I tisdags eftermiddag var nervsmärtan enorm, där hjälper inte ens morfin. Idag smög den sig tillbaka. Klaga tänker jag inte, varför börja med något som inte hör till den person jag är. Jag konstaterar att det gör ibland jävulskt ont. Allt är nog precis som det ska.

Min höger hand ska läka och bli bra🙏🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s