Dag 20 i smärta som kommer om och om och går och kommer om och om. På skalan 1-10? 14. Fick det snabbt förklarat att min ämnesomsättning tydligen är så hög att smärtstillande inte gör någon större effekt och att morfin inte hade någon större inverkan på nervsmärta.

Inatt var första natten som var riktigt jobbig, även om jag inte riktigt vill erkänna det så börjar jag bli trött på att ha ont. Smärta tar energi. Imorgon är det tre veckor sen olyckan hände, visst det har inte gått lång tid så smärtan är nog ingenting annat än helt normal.

Har träffat mitt rehabteam två gånger, där mina frågor fått svaret ”Det är individuellt”. Ena gången får jag det sagt: Stanna övningen när du känner smärta. Andra gången får jag höra: Stanna inte när du känner smärta, bry dig inte om smärtan för du känner egentligen inget…

Olyckor med avskurna böjsenor och nerver kan ju omöjligt vara något nytt. Jag fick vid första besöket fylla i mina uppgifter i en studie just för de patienter som har denna typ av skada, var säger statistiken av den? Eller är studien just i startskottet? Borde jag inte få lite mer svar än att smärtan är individuell?

Jag är väl medveten över att jag har en lång resa framför mig tills det att min högerhand är någorlunda fungerande.

Ni som kanske har erfarenhet av detta, vänligen berätta gärna för mig 🙏🏻 Kanske kommer jag inte vilja veta, men det får jag ta. Här satan ska det kämpas. Styrkan av delade erfarenheter är ju enorm.

Som en förälskelse❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s