Igår var första kvällen på en månad som jag inte kände någon helvetes smärta. Märkligt hur snabbt man väljer sig med att ha ont. Smärtan från gipset när det svullnar rejält, den tuktas med ett par svordomar.

När man inte tvättat håret på åtta dagar, undra om det är något man egentligen borde fira… Tidigare kunde jag klart titulera mig Gigantisk-schampo-förbrukare”…

Man kan riktigt se hur mycket energi bilden verkligen strålar ut… Imorgon är förövrigt en stor dag, imorgon åker gipset av 🎉🎉🎉 Jag kommer istället få en skena jag kan ta på och av. Om jag längtar? ATT jag gör!

Hej Dyskalkyli och med 20 år som instruktör där vänster var höger… Min hjärna känns inte vidare lättlurad med spegelträning 🧠🖖🏼💪🏼🤓 Disciplin väger gram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s