”Persillade” sa min fina väninna som kom och hälsade på en stund i fredags och gav mig ett recept. Igår eftermiddag ställde jag mig vid spisen och rörde ihop detta. Satans säger vi, vad gott!

Två halloumi tärnades och stektes upp, i det la jag i cirka 20 stycken röda och oranga körsbärstomater vilka delades på mitten. Två vitlöksklyftor samt två matskedar fiskfond och rätt ordentligt med kryddan persillade. I detta la jag sen i Arrabbiata, färska fyllda tortellinin med tomat och chili, olivolja pö-om-pö och allt fick värmas upp tills pastan var klar. Sist lagom mycket färsk persilja.

Upp på tallrik och så riven parmesan.

Käre värld. Satans gott blev det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s