Första söndagen i oktober 2017 gick jag på en yoga klass, där instruktören – vilken jag aldrig tidigare yogat för tyckte hon skulle hjälpa mig i en rotation… vilket blev helt jätte fel och resulterade i en brinnande ljumske och jag fick jobba hemifrån liggandes i två veckor. Branden i ljumsken höll i sig i två år och jag fick sluta upp med allt som heter Spinning och Afro dans.

På torsdag gör jag entré igen. Jag ska gå på lunch spinning 🎉🎉🎉 Idag började jag uppvärmningen👍🏼 Snacka om att vara laddad 🤪

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s