Efter en väldigt lååååång frånvaro, var jag idag tillbaka. Idag deltog jag äntligen på spinningklassen The Trip.

Tänkte lite smart och tog en cykel längst upp, då kunde jag ju vila lite mot väggen ut ifall jag skulle bli GALET trött.. GLÖM DET, sa bästa spinning instruktören – sånt trams fanns det inte tid för 🤪 45 minuter Kärlek under pedalerna 😍

Efteråt upptäckte jag att jag fått mail från Försäkringskassan gällande beslutet om min Sjukpenning och jag fylldes av känslan: Det måste jag fira!!! Klev in på Anna Holtblad och Bitte Kai Rand och sladdade även in på HM

Så fick det bli. Köpte mig även en ny kofta👌🏼

Att vara sjukskriven är verkligen inte min grej, men nu är det full fokus på vila utan någon som helst form av stress och rehabträning varannan timme.

Hm. Jag ser nog för mycket på tv… Kom hem och testade ett nytt recept. Gott blev det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s