Jag och dom 103.

Idag var det Team-tisdag och jag var på SÖS. Ingen märkbar förbättring, men det hade inte gått bakåt. Fick testa hur stark jag var i mitt grepp. Vänsterhanden gav 28,3 kg… Högerhanden? … 0,7 kg… Alter ego challenge, here we go 💪🏼💪🏼

Nästa Team-tisdag blir spännande, med en ny mätning. Märkligt är det när ens kropp stänger av vissa delar och saker, sätter Stopp för att lägga fullt fokus på något i kroppen. Jag kan ibland få lite dåligt samvete mot de i min närhet, i och med att jag inte riktigt är på topp. Tog upp det med min kurator, Va?? sa hon ”Men du då Emma, du går ju omkring 24 timmar med en kropp som sätter stopp för många saker i det som var din vanliga Jag och din vardag. Den tanken hade inte alls/slagit mig, trots att jag går omkring med mig själv var dag och möter på väldigt många situationer jag inte kan göra, just för att min kropp säger Stopp, för att den har fullt fokus på min skada.

Man tror man känner sin kropp? Tjenare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s