När min dotter kom och hälsade på i helgen hade hon med sig ett par stövlar. ”Dom här använder inte jag längre, du kan ju använda dom istället… i och med att du alltid har dom när du är hemma hos mig”…

Gull-unge❤️

Igår tog jag på mig stövlarna och begav mig till Sats Sveavägen för att gå på ett yoga pass. I omklädningsrummet, tio minuter innan klassen började, insåg jag att jag hade riktigt stora problem med att dra ner dragkedjan och få av mig stöveln. Frågar lite försynt tjejen vid skåpet bredvid ”Ursäkta, skulle du kunna hjälpa mig lite”… Hon drog. Vi båda tog i tillsammans, utan att lyckas rubba dragkedjan mer än någon millimeter. Tanken slog mig då på receptionisten med muskler, samt att det på alla Sats finns en BULTSAX 👍🏼 Snabbt upp i receptionen. Jag tänkte minsann inte vända hemåt av anledningen att jag inte fick av mig mina stövlar! Oavsett HUR, stövlarna skulle av! Här skulle det yogas. Receptionisten fick inte heller upp dragkedjan och bultsaxen plockades fram. ”Få av mig stöveln bara”. Bultsax fungerar dessvärre inte alls på stövel… Bultsax, byttes ut mot ”Vanlig sax”: Det fungerade inte heller… Skulle jag behöva se mig besegrad av en stövel och få åka hem!?? DÅ (!) upptäckte jag den !!! Dragkedjan på sidan av stöveln, vilken gick alldeles förträffligt bra att dra ner. Den vi hade gått loss på var ju typ bara en attiralj. Som i ett simsalabim var stöveln avtagen 🎉 Pinsamt? …En aning. Det var rätt många medlemmar som involverade sig i mitt Stövel-problem.

Klev till slut, lagom uppvärmd och med puls in i yogasalen…

Receptions-humor var det visst ont om igår… ”Det är ju bra om man lär känna sina skor” sa receptionisten när jag sen skulle lämna Sats. ”Slappna av” tänkte jag 👍🏼

Idag var jag, med andra stövlar tillbaka på Sats. Min bindväv kvittade 🎼 High on Yin❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s