Det var då, igår fyllde mannen på bilden 80 år ❤️ Min pappa ❤️

Efter det senaste läkarbesöket krävdes det häng i världsklass. Sjukskriven till juni månad med full fokus på min rehab, sånt kräver sitt häng ❤️ När storasyster gick på bio, då blev det klippta spagettin med farmor. Blev sen hämtad av dottern och så fin besök från Norge. Köpte en klocka till äldsta barnbarnet, ”Klockan är 8 kilometer, vi går ut och gungar lite när klockan är 190.27”… Helt logiskt för en 4-åring ❤️👍🏼❤️

Idag reser jag söder om söder för att fira min pappa ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s