När man har glömt bort när man senast tvättade håret, är extremt oklok och ger sig på ett försök med locktången och bara blir galet irriterad under huden… ja då fungerar Mössan. Den lär väl växa fast på mitt huvud…

Igår hälsade jag på hos Himmelriket på plan 5, så dom inte glömmer bort hur jag ser ut 😊

Jovars, jag saknar mitt jobb. Min plan är att den 16 april börja arbeta 25%. Då är det fyra månader sen olyckan och jag har då fått belasta handen i en månad. Den avskurna nerven börjar nu ge lite signaler, så nu ska jag sakta lära om hjärnan hur olika material känns. Efter dessa månader har jag verkligen både fått vetskap och kunskap om mental trötthet… Om jag hade fått välja hade jag nog hellre råkat ut för 15 benbrott…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s