3 månader senare 👊🏼 På måndag får jag börja belasta handen💪🏼Det firades med att jag tog med mig hembakat till SÖS 🥳🎂

På en vecka har jag förbättrat sträckning Långfinger med 15° och böjning Ringfinger med 20°. Bara framsteg💪🏼💪🏼💪🏼

Den dag jag kan göra en Double🖕🏼, då ska jag fira 🍾🍾

Tre månader sen olyckan. Med tanke på att jag kan räkna bort de fyra första veckorna, då min kropp var i chock och kaos så är det rätt bra framsteg efter två månader med rehab träning. Disciplin är bra skit. Ni som vet, ni vet. Fast visst, rehab-träsket är rätt så jätte trist. Jag krigar vidare. Om det är något jag verkligen saknar? Mitt driv. Min energi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s