Erkänner. Börjar bli less. Riktigt less. När jag började min rehab sa mitt team på Handkirurgen ”Du kommer träffa oss så ofta att du kommer bli trötta på oss”. Det var då, innan Covid-19.

Nu, tredje veckan med videomöten: Jag längtar efter den dag då jag får träffa dem igen irl. Även om jag sitter där med hela arsenalen uppdukad med tumstock och gradskiva åt alla möjliga håll, men någon gång måste vi ju ses för att mäta ”på riktigt” och gjuta om skenor.

Först kom post från SÖS: Medel för att få ner svullnaden i min hand…

Idag med posten blev jag ryss… Bättre att ha ett, än att inte ha ett tänkte jag.

Dagens OM… När regeringen i förra veckan gick ut med de nya reglerna för att minska smittspridningen ”Förbud mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 50 personer”, där tågresor fortfarande är Ok. När de nu går ut och uppmanar oss att vi ska hålla oss hemma under påskledigheten, ställ in tågen under påsken! Då håller sig folk hemma.

SJ brukar ju årligen och återkommande dra ner på avgångar markant både under påsken och Midsommar, anledningen då är alltid: Spårarbete. I år kan orsaken vara Corona. Helt Ok och sjukhusen runt om i vårat land kan känna sig något mer lugna👍🏼

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s