Med tanke på all den information vi får gällande Corona, tycker jag det är lite märkligt att jag inte sett mer skriverier bland flödet i sociala media. igår kväll publicerades dock detta i ett hem i Norrköping: Bland det bästa jag läst bland alla presskonferenser, inslag, råd och uppdateringar:

”Viktigt med förvirrad befolkning”.

”Stanna hemma men gå ut!
Hamstra inte men stöd lokala handlare, handla hellre MER och inte så ofta.
Det sprids inte via luften så munskydd är onödigt, men hosta i armvecket och håll avstånd, vården ber på sina knän efter munskydd.
Man smittar bara när man har symptom, men friska barn får absolut inte träffa äldre släktingar.
Barn blir inte smittade och för inte smittan vidare, men de kan inte passas av de äldre för smittorisken är stor.
Det är onödigt att testa vård- och äldrepersonal men det vore riktigt illa om vi får in smittan på äldreboenden eller i sjukvården.
Det är för dyrt och onödigt att testa alla så bättre att alla allergiker, astmatiker och de som redan är immuna och har lite snuva stannar hemma.
Alla siffror ökar exponentiellt, men vi har en platt kurva.
Vi gick från 66 döda i torsdags och 92 i fredags till 146 idag (måndag). Det kan se ut som en ökning men är egentligen ingen ökning för det är fall från de senaste 4-5 dagarna (Anders Tegnell).
Det är inte värre än en vanlig influensa, men 3 miljarder människor är i karantän, massor med länder stänger gränserna och våra sjukhus är i stabsläge samtidigt som fältsjukhus ploppar upp lite härochvar.
I Kina dog 3000 men dom behövde 50 000 urnor.
De skulle ändå dö – Vem ska inte det?
Det drabbar bara äldre och de med underliggande sjukdom, men 50% av svenska folket är antingen 70+, diabetiker, feta eller har högt blodtryck.
Snart är värmen här så vi kommer inte få samma utveckling som Italien, Spanien eller Iran. Ja lite så😳😱🙄🤪”

Såg Rapport igår… SL ber nu Stockholmarna om hjälp: ”Res inte med oss”! SL kan ju omöjligt kunna förutspå ”när” och ”var” trängsel kan kunna uppstå, så att sätta in extra bussar vid ordinarie linjer var INTE att tänka på. Märkligt. Kollar inte SL statistik?

Märkligt att inte fler än 54% av oss svenskar känner sig trygga i hur vår regering sköter Corona… Mest tursamt är det nog för Sverige att vi är ett rätt ensamt folk, som inte umgås i flock med gigantiska släktmiddagar…

Namaste. Nu kör jag Meditations Lan👍🏼🙏🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s