I onsdags fick jag ett sms ”Ditt paket från FREEFOOT finns nu att hämta…”

Dessvärre befann jag mig då 170 km från ombudet. Igår när jag kom tillbaka till Stockholm svängde jag förbi och hoppade glatt ur bilen 18.04 för att hämta paketet… ”Tyvärr, Posten stängde 18.00”. Typiskt.

Imorse var jag tillbaka. Äntligen skulle paketet hämtas! ”Men”, sa personalen ”det här är hos ett annat ombud”… Visserligen mitt över gatan, men dom öppnade först klockan 10… Typiskt igen och jag fick åka hem. Tredje gången gillt, sen satt dom äntligen på mina fötter 👣🦋👍🏼

Free:Foot NimbleToes. Run EmPe run, Oh yes!! Mjukstart med promenad är nog bra, så jag vänjer mina fötter… Promenad fungerade bra tills det att jag var vid IP… Då drar jag av fem varv och springer sen hemåt. Jovars, min höger vad är nu jätte… glad! Det tar tydligen sju år tills kroppen är inställd på rätt sätt – jag upptäckte idag helt nya muskler 👍🏼👍🏼👍🏼

Himmel vilka skor! Ny ska dom rullas in på min trampdyna, sen lär mina mil skuttas fram 🦋👣🦋 Happy feet!

Dokumentation Glad vad, jätte glad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s