Idag var planen att jag skulle göra något jag aldrig tidigare gjort: Cykla från Odenplan och hem… Jorå. Handskar, eller inte hade nog gjort detsamma… När man har svårt med höger och vänster, har ett uselt lokalsinne och kartan i vägbeskrivningen på Google Maps lyckats blivit spegelvänd på något märkligt vis och gör det hela än mer förvirrande, ja då kan det bara gå på ett sätt… Tursamt, ringde Henrik. Inte på grund av mitt usla lokalsinne utan av anledningen att det verkligen var kallt ute. Ur-gulligt åkte han mot Westfield Mall of Scandinavia för att hämta upp mig.

Dit ska jag väl lyckas hitta, tänkte jag. Så svårt kan det ju omöjligt vara. Det sket sig redan vid Norrtullrondellen och vid Hagaparken blev det hel fel. ”Sväng vänster gör en U sväng. Sväng vänster och gör en U sväng” sa kvinnan från Google Maps: Det gick ju *svordom *svordom *svordom inte att svänga vänster. Trots cykelskyltar och med en irritation på läge MAXIMAL gav jag upp. Westfield Mall of Scandinavia fick istället bli Solna centrum… Ringde upp Henrik… H: ”Ska vi ses vid macken”? ”Vilken *svordom mack”? Svarade jag… H: ”Men jag måste ju veta från vilket håll du kommer ifrån”? Är han dum i huvudet tänkte jag med mina iskalla händer… ”Ja inte *svordom vet väl jag”… och som i ett simsalabim var jag vips vid Circle K. Gud finns👍🏼

Slutet gott, allting gott och mycket godare. ”Om berget inte kan komma till Muhammed, får Muhammed komma till berget”… Skitväderstyle👍🏼

Godnatt😴

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s