Avslutade mina åtta dagar söder om söder med Grand final. Månen var rund, sen blev det kämpigt: Två dagar ute i strålande solsken. Det var så pass att grannen kom över med matleverans. Frosseri och hemmaspa, ute-yoga med fis och fight med farsan. Åkte solbränd sen hemåt.

Sillekrog i ett swish och som i ett simsalabim var jag hemma igen. Gårdagen fick bli en härlig häng-lördag i Norrort. Trädgårdsarbete kräver klart sin dryck och allt kändes plötsligt mycket roligare och någon ramlade in i en yogapose. Le bikers fräste sen på elgrillen med lax- och potatis knytten, himmelskt. Lördagen avslutades i kult-anda: Blues brothers😎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s