En flytt. Två tjejer. Nada mas. Känslan nu: Hände verkligen det vi gjorde idag?

Allt från att surfa ner från flak, där vi aldrig förstod knapparna för att hantera detta flak… till att ligga som en valross med en skiftnyckel i handen mitt i en entré. En dag med många möten. Underbaraste grannarna jag lämnar, som gav mig deras första egenodlade zucchini. Rörd ända ner i tårna. Min hyresvärd som ringde och frågade hur flytten hade gått. Vi mötte även en rediga sur-kärringar till granne som klagade på att vi var i vägen, svarade vänligt ”Vilken tur att flytten snart är klar, så då slipper du mig” 👍🏼 Vi mötte även karaktärer vi aldrig tidigare träffat på och insåg, social kompetens är underskattat. Vi mötte även en man som undrade var männnen var… Det undrar vi med, blev vårat svar. Han talade om för oss att man behandlar kvinnor som blommor. Det som var mest komplicerat under hela dagen var att försöka hitta en kopp kaffe. Nu, nu dricker vi rosé.

Le liv. Ta vara på det och Lev ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s