Karma hit och karma dit. Ord åt ett håll. Handling åt ett helt annat och så slänger vi in lite Karma på det. Tjenare. Don’t fuck with my energy säger jag.

5 dagar. Bortsett från mina stabila plattformar, att jag är sjukskriven och har min omfattade handskada. Oavsett resultatet av alla mina handlingar, alla mina ord och alla mina tankar under min hittills gjorda livstid, här kommer (helt fasad fritt, utan filter) ”THE Result”👊🏼👊🏼👊🏼💃🏻🎉🤟🏼🎷🤓🤮❤️🙏🏻

BÄST av idag: Lunchade med min son ❤️ Han kom med lunch och bultsax… Hade ju lyckats lägga nyckeln till förrådet på ett alldeles förträffligt ställe och har letat mig GALEN det senaste dygnet… SJÄLVFALLET hittade jag förrådsnyckeln när allt var uppbrutet… Typiskt. Eller, är det Karma ????

Satya 🙏🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s