Fick välja mellan betongplugg eller en Trädgårdstomte. Det fick bli Trädgårdstomten.

Tomten och jag hamnade sen på äventyr.

Lagom mör i kroppen, optimerade jag den känslan när det vardagar mellan klockan 15-18 råder cykelförbud på pendeln. ”Att cykla hem. Hur svårt kan det vara”, tänkte jag och trampade iväg. Allt var frid och fröjd fram till det gigantiska vägbygget… Min lilla cykeltur blev väldigt mycket längre än den egentliga sträckan. Gav till slut upp och cyklade tillbaka till närmaste pendelstation. Träffade på dagens raraste spärrvakt och fick ta cykeln på pendeln och åkte hem.

Slog sen ihop i soffan och nu är jag klarvaken. Så det blev.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s