Skratt och magiska människor.

Prova rita en skinkmacka när du är hungrig, rätt omöjligt. Ungefär lika omöjligt är det att sätta ord på ikväll ❤️ Efter nio veckor i något som skulle kunna liknas med en avgrund. Ikväll omringades jag av magiska människor som får mig att må bra 🙏🏻❤️

Senare blev jag ”Insaine in Vr”.
Mäktigt hur mycket hjärnan snappat upp höger och vänster, när jag inte har någon känsel alls i min högerhand. Coolt!

Det är så vackert att det gör ont

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s