Vilken dag! Äntligen förstår vi vad pinnarna är till för👍🏼

Bowl’ens bowl, ja den hittar du på Indio kitchen👌🏼👌🏼👌🏼

Obeskrivlig är känslan när det sprudlar under huden. Det känns som jag, bara under de senaste veckorna levt ifatt månader av nedbrytande negativitet. Negativitet har aldrig varit min grej. Lösningsorientering är mer min image.

Cykel på pendeln när klockan är 16:12, ja det kräver sin cocktail lounge👍🏼

BODY JAM klass och senare även styrketräning, där vi totalt glömde bort det där med stretching 😱 Väl hemma igen tog jag direkt mitt ansvar.

5 reaktioner till “Reflexion…

 1. Haha, tror jag också ska börja stretcha 😂 ser gott ut … Hmm, men vänta då måste jag ju göra nått först … %*!*%# … det kan lösa sig. Har precis lyckats få till det i nån ”app” (alla dessa appar) så friskvårdsbidraget kan användas på den lokala paddelbanan 😀 Då borde jag få ”stretcha” efteråt 😂

   1. Urgh, sportkanal … kan man inte få titta på färg som torkar istället.
    Utöva sport = 👍
    Titta på sport = 😵
    Känner redan hur mobbad jag kommer att bli för de där orden 😂😂

   2. Min dagens bästa är nog: ”…levt ifatt månader av nedbrytande negativitet”. Det slår faktiskt färg som torkar 👍

    Kick ass 🤟🤩

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s