Från en säker källa kom jag på en briljant affärsidé!

Magasinshyra!

Scenario vid en separation: Den som flyttar ut får betala magasinshyra till den andra under den tid som individens personliga ägodelar och möbler finns kvar i bostaden 👍🏼 Skit i samma hur onormalt det verkar, det är ju Briljant! Enligt färska rapporter har ju procenten av separationer ökat kraftigt i och med Covid-19.

Cashen kommer rulla in! 2 000 kr i veckan👍🏼

Jag är nu mera fastighetsägare.

2 reaktioner till “Jag har blivit Fastighetsägare…

  1. Måste nog medge att det är kreativt och … troligen bara att casha in

    Av bilden att dömma verkar det du ha det ganska rymligt hemma hos dig. Jag kan tänka mig att du kan få plats med: 1) ett medelstort gym (casha in på svindyra gymkort), 2) ett par parkeringar med avgift 24/7 (egen app och bara att casha in), 3) egen festvåning (den man också hyra ut), 4) en liten spa anläggning (bara att casha in och checka in sig själv också), 5) en liten hangar för ditt privata flygplan (mest kostnader men det går nog att tjäna en peng på exklusiva flygningar) och 6) samtidigt ha plats för en enorm walk-in-closet = inga mer problem med garderobsutrymme 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s