Vaknade okristligt tidigt, där tanken slog mig väldigt snabbt: Tänk att man kan ha så roligt av att i stort sätt inte göra ett endaste dugg. Mat, prat, cava, ostar och musik. Vad mer behövdes? Tanken slår mig om det hade varit annorlunda om omvärlden inte hade varit så upp- och nervänd? Hade jag då svassat hem vid 04:15 och vid det här laget varit något mer stupad? Svaret är Nej.

Att umgås i ett halvt dygn, i typ ett vardagsrum där det inte finns en endaste plan, där inget är tvunget att hända. Där skrattsalvor duggar tätt. Där den enda nackdelen som må vara, är den att tiden går på tok för snabbt – De människorna är lätträknade. Där är jag förmögen, jag har flera stycken. Cecilia❤️Camilla❤️Hanna❤️Chari❤️Dick❤️Mikael❤️ Den grundläggande komponenten är allt ömse självkännedom och så en dos personkemi på det. Opretentiöst befriande och helt underbart att jag blir rörd enda ner i tårna.

Igår uppstod Rune Lagers 2.0. Klappret ni hör är Ea’s platåskor

2 reaktioner till “Förmögen är jag…

  1. Märkligt det där med vänner men väldigt fint. Dom dyker upp när man minst förväntar det och på nått märkligt sätt känns det som man känt varandra tidigare (eller nått åt det hållet). Luften är lättare att andas när dom är nära och man blir på nått sätt en bättre version av sig själv (låter konstigt men nått åt det hållet). Bakgrund, ålder, kvinna, man, grön eller röd eller vad man nu vill vara tycks spela mindre roll i de sammanhangen. Sådana ska man vara rädd om ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s