Det här med ex. Att det sen även är lite inne med återvinning, ja det får mig att känna mig fullständigt briljant!

Utan att man talar högt om det så har vi nog alla ett ”favorit ex”. Mina två senaste referenser hamnar dock inte i den kategorin:

1) En alkoholist. 2) En medelålders kränkt osäker man, med personlighetsdraget Negativ Overthinker… Dessa två relationer i helt olika divisioner lärde mig visserligen extremt mycket, samtidigt är de väldigt obegripliga.

Mitt favorit ex är mannen jag har barn med. Våran föräldrarelation har alltid varit extremt god. Om det är våran skyldighet? Snarare vårat gemensamma ansvar tillsammans. Han har många sidor jag tycker om. Har tappat räkningen över hur många tillfällen personer som sett oss trott att vi återförenas. Vad gällande föräldraskapets delar, där har vi aldrig skilts åt. Där är vi ”Parents in Crime”. I en relation med mig så ingår han. Han är min familj.

För en tid sedan så slog det mig! En av mina väninnor sen lång tid tillbaka är singel, tanken smög sig på mig att dom har väldigt mycket gemensamt. Både personligheter, värderingar och intressen – OCH! BÅDA GILLAR JU MIG 😅 Mitt favorit ex, är alltså inte bara ett favorit ex utan även någon som jag kan rekommendera. Så jag styrde ihop att dom två ska gå på dejt. Är det inte lite fantastiskt! Riktigt vackert.

Nu börjar jag faktiskt bli lite pirrig 🦋😉 Hur som vad och vilket är de två personer jag värdesätter högt att ha ”in my zone”, så trevligt det lär dom få.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s