7 reaktioner till “Sköna söndag…

 1. Alltså …
  Det började ju kanonbra, Empe i helbild med lite Kalle Anka röst alltid roligt …
  Men sen … har liksom inte ord. Åhh, aj aj aj aj aj aj aj aj aj, det gör ju för tusan ont ända hit till andra sidan videon.
  Vad gör du?
  Är det frivilligt?
  Har alla indianer i kanoten tagit semester?
  Har nån ätit upp chipsen innan dom en hann ner i påsen?
  Är hissen i huvudtagen monterad?
  Hur ska jag få bort den där bilden från min näthinna, aj, aj och aj igen! Det gör ju för i #%=@ ont att bara titta på!
  Hur ska jag kunna somna nu? 🙂

  Ps. Kan bara inte trycka gilla på den där men du kan tänka att jag typ gillar dina videos generellt och tänka att jag tryckte gilla även idag 🙂 Ds

  1. Allt för konsten, vad gör man inte för kulturen. Men vad hjälpte det… I veckan tänkte jag dra av en Svansjön… Men på max 60 sec, ja då får man trolla lite. Indianerna springer iväg och i bestickslådan ligger allt annat än bestick 😱 Alltså, helt ärligt jag var så nervös att jag inte kunde stå still, man riktigt ser paniken. Idag är det jag som somnar i T form. Perfekt👌🏼

   1. 😅 yes, man ser … och framför allt känner paniken och känner aj aj.
    Skönt att du somnade 😂 Jag tvättade ögonen extra noga, två gånger men vad hjälpte det.
    Självklart ska man stötta konsten och då får både hissar, bestick och Hiawatha stå åt sidan annars blir det ingen konst.
    Svansjön … denna vecka?!? Åhh 😲 kör hårt 🤘

   2. Mmm, du har viss talang för det där med reklam 😊 det måste jag medge. Är fortfarande i mild chock och det är väl så det ska fungera att vi känner och associerar till en produkt. Du får nog bli lite tydligare med produktnamnet … så jag vet vad jag aldrig någonsin ska köpa 😂😂

   3. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 hallå, hur tror du då mitt chocktillstånd är😳

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s