Whatever, However… stay in Styrka. Läste idag något riktigt vettigt. ”En människas styrka skapas i motgångar som övervinns”. Läste även något som kändes mindre vettigt… MGTOW. Grundtanken bakom denna rörelse är tydligen upplysningen om att kvinnor endast är självsökande och manipulativa, därav slutar alla försök av männen att arbeta, stödja och uppfostra en familj endast i misär för mannen som får ge sitt allt för att sedan bli bedragen av sin partner. Hm. Oj. Är detta Sverige 2020? Intressant och säkerligen bra i någon mening, förmodligen i vissa andra länder. Men, i min mening så instämmer jag i att detta är små fjantiga veka män som inte har någon egen självkänsla och därför beskyller de sina problem på en grupp, det ger mig kalla kårar. Det finns mängder av rörelser som tidigare använt sig av detta tillvägagångssätt. Poängtera dock, att nu säger jag inte att dessa rörelser på något sätt är likställda, men deras drifter känns densamma. Var en Man säger jag och du kommer få en Kvinna, som sen decennier tillbaka ansett det är självklart med tillit samt att både stödja, inspirera, arbeta och betala. Utan undantag 👍🏻 👍🏻

Här blir det en helhelg med mysgosan💕

Firade även till det lite, i och med att jag tillfrisknat och det mesta är nu i sin ordning igen…

En reaktion till “It’s FRIDAY bitches…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s