06:12… Väcks av ljudet av en viftande svans och en glad hund. Det ljuva livet som bortskämd hund. Fungerar. Ringde även dottern, som svarade efter fjärde uppringningen och som började arbeta klockan 07. Perfekt 🥰

5 reaktioner till “Det ljuva livet…

  1. 6:12 … känner igen känslan. Vaknade 4:20 nånting av en katt med strut på halsen (biten och besökt veterinären). Eftersom den lilla vännen är nattaktiv och väldigt glad i att hålla gnagarna i schack är nätterna nu mer … minst sagt intressanta. Hur förklarar man … Nej, du måste vara inne ett par dagar till. Hon tittar på mig ungefär som ”fatta nått … öppna dörren maten bara väntar där ute.”

    1. 😅😅😅 Leija tittade på mig 06:12 med blicken ”Hallå. Vi är sena. Hämta bollen”. Vi måste verkligen vara tröga😂😂😂

      1. Precis, det finns nått enkelt och oförfalskat i djurens kommunikation … eller så tillskriver vi dom mer antropomorfa drag än de har 😂 Fast den oförfalskade kärleken de ger går inte att ta miste på ❤️

      2. Även att nu Leija kopplar direkt att jag är ”farmor”, det där med antropomorfism, kommer jag aldrig att begripa… ”Näe, det är ingen hund. Det är vårat barn”… 🤔🤔 Hahaha, kom just på att dotterns pirbull trodde varje gång han åkte tunnelbana att han var en liten farbror, och även såg ut som en 😂😂😂 Var hundvakt en gång åt en hund som enligt ägarna inte kunde med småbarn, eller andra hundar. Men det fungerade ju förträffligt… Oförfalskad kärlek är orden❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s