Startade denna måndag med en brakstart. Skrattade så jag ramlade omkull. Veckans tips: Kolla mottagare innan ni skickar iväg meddelande… Personligen, har jag från och med nu helt slutat upp med att skicka meddelanden. 😂😂😂😂

Nu är jag helt matt. Måndag-jävel bring it on!

6 reaktioner till “Måndag med brakstart…

   1. Just ja’ det var så man skulle göra!! Hur kunde jag glömma efter förra måndagens anfall på mig.
    Helt och hållet för sent att starta om måndagen nu (typ: ctrl + alt + delete) … hemska tanke, tänk om det blev måndags fm igen 😂

 1. Känner att jag skulle behöva skratta omkull mig själv till andnöd! Tror jag tar ledigt och åker upp till dig på måndag, jag menar, det kan ju iaf inte bli värre, det är ju fortfarande måndag, och måndagar är måndagar och det går liksom inte att ändra på men det skulle, trots att det är måndag, iaf kunna vara roligare om man kan skratta omkull sig själv!
  Keep up the good laughing work!

  Ps. fast vänta nu, om vi hoppar över måndag och låtsas att det är tisdag … då … vet jag inte riktigt när jag ska komma … det här är för komplicerat för att tänka ut en totalhavererad måndagskväll … jag ger upp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s