Där och då på ICA Maxi: Plötsligt fylldes jag av inspiration till årskrönikan, …”Talar ut om totala kollapsen och minns ingenting” 👍🏼

En torsdag i inspiration där jag även stod för butiksunderhållning och lärde mig skillnaden på SD-kort och SIM-kort… Vad som krävdes för den lärdomen kanske ni undrar? Jo, det som krävdes var att jag behövde köpa två olika SIM-kort innan jag begrep den skillnaden… SIM-kort #1 passade inte riktigt, så den filade jag ju ner för det var just lite för brett. …Filade självfallet sönder det och Nano storleken var ju på tok för litet så jag knappt höll på att få ut kort-hel*etet… fick bege mig och köpa SIM-kort #2… Citat Expediten: ”Men det där är ju för SD-kort”… Ja, ja man kan ju inte veta allt 🙈😂👍🏼

Vilket bestyr för att kunna koppla upp till ett Wi-fi… allt som behövdes var en uppladdning 😇😁

Grej of The day! Jag tar mitt ansvar! Leverans av beställning!

Covid test check! Mitt sällskap för dagen tyckte att detta borde ha filmats… En tops kan då verkligen ge enorma ljudeffekter… 😱

För att jag kan, kände jag att denna torsdag klart var värd att fira 🥳 Frisk-hutt på det!

7 reaktioner till “Torsdagsbestyr…

 1. Tycker du är värd en lite hutt efter att ha stoppat testpinnar i halsen (ty fusan).

  Haha, älskar att du försöka klippa till kortet så det passar. Jag dööör av skratt!! Du är ju får rolig. Det där momentet hade jag velat beskåda 😉
  Skulle också vilja önska se utstötta ljuden skrivna i fonetisk skrift

  Efter att ha överlevt ett andra pass av av stationsträningen idag belönade jag mig och familjen med ett väldigt gott rött till matbiten, nått organiskt Valpolicella Ripasso som var otroligt smakfullt och ändå mjukt på nått sätt.

  Ha en underbar helg Emma
  Kram /P

  1. Med andra ord, Skiiiit trevligt efter överlevd stationsträning 👏🏼👏🏼 Hela momentet ”Emma köper kort borde ha filmats”. Allt var verkligen som en dålig film🍿 Kjell & company, Clas Ohlson, Pressbyrån… flow’et var inte riktigt med oss😂Det var inte bara filen som sen åkte fram utan även avbitartången…😂

   [ojijuerrkhå] gapskratten höll i sig😂😂🙈 Ha en fin fin helg Patrik, kram

   1. Avbitartång + fil + SIM-kort, men vänta nu, ännu en känd och älskvärd kombo … not! De där små plastbitarna är liksom lite känsliga saker Emma 🙂

    Jag bara älskar din blogg!

    Förslag på nytt tema-inlägg: Emma Fixar!

    Massor med kramar! Du är bäst!

    Ps.Just nu försöker jag givetvis, i lite rödtjut glädjetillstånd, återskapa ljudet: [ojijuerrkhå] Ds

   2. Det får bli uppföljningen efter de tidigare Emma-handlar, Emma-dejtar👍🏼 Det här kan bli stort!!!!!!😂😂

   3. The real shit, liksom. Avsnittet sätta upp en hatthylla, pricka armeringsrör och det hela slutar med att jag får ett extra rum, det programmet är redan inspelat 👍🏼

   4. Tycker det låter både tittarvänligt och ganska fördelaktigt för dig som med programmets fortskridande ständigt utökar boendeytan 😂
    Det är bara att åka till TV4 och pitcha programmet 👍 Du har en hängiven tittare klar redan 🤪

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s