Dagar i kontraster, alla kategorier och tant Raffa hade en fantastisk helg. Sånt kräver sin enzym mask.

Barnbarnet handlar. Farmor hämtar.

Imorgon ska det lekas ❤️

3 reaktioner till “Jag lever…

  1. Nej men se där, ett paket som är ute och går. Trodde först du slagit in dig själv men det var ju tack och lov händer där också. Låter som en underbar helg. Den där roliga Tant R kan ju kombinera masken med en rund röd näsa så kan hon ju jobba som clown 🤡 innan hon ”raffar runt” 😀

      1. Ahh, en sån mask 🐛 visste inte att man måste men det bör man nog (tant R vet nog bäst). Tror jag skulle behöva preppa med typ 17 olika vitaminer och 18 timmar sömn per dag. Så nedrans trött nu (inte sov-trött utan höst trött). Kan vi spola förbi höst och vinter tack 😊 vill ha ljus ☀️ och värme 🔥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s