Från igår till idag, 5 000 smittade i Stockholm. Nu går jag till ICA👍🏼

Annars, förövrigt idag… Idag körde jag in i en sekt. ALLA hus, i hela området (vilket inte var direkt litet) såg precis likadana ut och var alla målade i exakt samma färg. Till och med det under nyproduktion. Jag körde snabbt ut och såg inte skymten av Lars Ohly

4 reaktioner till “Stockholm idag…

 1. 😂😂😂
  Om jag bodde där skulle jag nog inte hitta hem. Jag skulle nog typ var och var annan vecka kliva in hos någon inte ont anande granne och se helt förvirrad ut 😂

  Resumé
  1) Har tagit en vilt främmande kvinna i handen och klivit på bussen (det gick bra 😅) Det blev lite skratta när jag upptäcker att det inte är kvinnan jag tänkte jag hade i handen (hon var inte ens där).
  2) har klivit in i ”min” lägenhet och funderat vad som hänt med möblerna och varför partnen åldrats typ 35 år på en arbetsdag.

  Lasse får nog ha sitt utopia för sig själv.

  1. 😂😂😂 Jag tror det rådde utegångsförbud. Såg inte en endaste människa, inte ens ett barn…😳😳

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s